Tuesday, October 20, 2015

Ediţia a doua de Doctor Kid

Dragi părinţi de copii mari şi mici,
Vă mulţumim celor care aţi fost alături de noi la cea de-a doua ediţie a întâlnirilor de pediatrie Doctor Kids de duminică, 18 octombrie!
Le mulţumim şi celor de la Elefănţelul curios pentru găzduire, precum şi teatrului Topollino.
Sperăm că aţi aflat răspunsul la (câteva din) întrebările legate de recunoaşterea simptomelor bolilor copilăriei şi că acum sunteţi mai pregătiţi să le faceţi faţă, să le recunoaşteţi şi să cereţi ajutor medical, atunci când acesta se impune.
În zilele următoare veţi găsi pe site-ul Doctor Kid, sintetizate, informaţiile atât de utile legate de cele mai întâlnite boli ale copilăriei, dar nu numai.
Tot pe site, dar şi pe pagina de Facebook Doctor Kid, veţi găsi în timp util detalii legate de ediţiile următoare ale întâlnirilor noastre, la care vă aşteptăm cu drag. Veţi afla şi alte informaţii medicale utile atunci când eşti părinte.
Între timp, vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sugestiile voastre. Vrem să ştim ce nelinişti vă mai apasă pentru a vă putea veni în ajutor mai bine.
copyright
Pe curând!
Echipa Doctor Kids
Atenţie: întâlnirile de pediatrie Doctor Kid nu se substituie controlului medical, ci oferă doar informaţii de specialitate şi răspunsuri de la medicul pediatru, pentru părinţi.

No comments:

Post a Comment