Wednesday, October 7, 2015

Întâlnirile Doctor Kid. Urmează episodul "Bolile copilăriei"


"Numai doctorul cunoaşte de e gripă ori pojar" - spunea o poezie pe vremuri. Ca părinţi, vrem să ştim şi noi să recunoaştem simptomele BOLILOR COPILĂRIEI, fie că e vorba de pojar, varicelă, scarlatină... sau altceva.

Medicul specialist pediatru Liliana Pârlea ne va povesti despre ele duminică, 18 octombrie, de la ora 10.00. Întâlnirea are loc de această dată la "Elefănţelul curios" - loc de joacă şi petreceri, unde noi putem sta de vorba relaxaţi la o cafea sau ceai (la etaj), în vreme ce copiii se pot juca supravegheați la locul de joacă de la parter.

Aşadar, cea de-a doua întâlnire Doctor Kid are loc duminică 18 octombrie 2015, de la ora 10.00, la Elefănţelul curios - loc de joacă şi petreceri. Adresa acestuia este Bd. Constantin Brâncoveanu nr. 7D, în apropierea Orăşelului copiilor.

Participarea la eveniment este gratuită pentru părinţi, în limita a 20 de locuri. Există doar un cost pentru locul de joacă, agreat la 10 lei per copil.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmați participarea prin una din modalitățile următoare: comentariu privat la pagina de Facebook DoctorKid; sau email la liliana.parlea@gmail.com, sau la b24kids@gmail.com; sau telefon/sms la telefon: 0723 361 543 (Anca Ilie).

Vă așteptăm!
Echipa Doctor Kid

2 comments: